< Till bloggens startsida

Halsont

Hemma från skolan fjärde dagen i rad. Jag har vansinnigt tråkigt och längtar efter min vackra häst så det gör ont. Dock verkar jag inte bli bättre, tvärt om, det känns som att jag bara blir sämre och sämre för varje dag som går. Jag som hade så roliga planer för helgen... Alle som bor flera timmar bort ska bo hos Johanna i helgen och jag skulle träffa dem. Det är ju inte varje dag han kommer hit! Verkar inte som att det blir så mycket med den saken.
 
Att vara sjuk har dock sina fördelar! Man har en anledning att hälla i sig en smoothie i timmen för att svalka halsen och man kan dunka musik på högsta volym eftersom ingen annan är hemma. Just nu strömmar den fantastiska låten "Little Talks" ut ur högtalarna. Tjoho! Man får ju faktiskt försöka vara lite positiv.
 


Kitchen boss

Jag är fortfarande sjuk. Det känns inte som att halsen blir bättre, snarare sämre. Ringde till sjukvårdsupplysningen och de sa att om det inte känns bättre imorgon ska jag gå till vårdcentralen så skulle de kolla upp om det var ett virus eller en bakterie. Dock minns jag inte vilket av det som var bra och vilket av det som var dåligt.
 
Eftersom jag inte kan svälja så fick jag laga soppa och tro det eller ej, men den blev faktiskt riktigt god! (För er som inte vet är jag riktigt kass på att laga mat..) Jag har också hällt i mig en stor kopp varm choklad. Visst hjälper det att hälla i sig varma saker, men inte särskilt länge.

Myspysdag

Haft en mysig dag hemma. Jag har legat i sängen och tittat på massa gamla avsnitt av Stallkompisar, spelat piano, fotograferat och tagit ett långt bad. Vid lunchtid tittade solen fram och då släppte jag ut både mig själv och marsvinen i trädgården en stund. Tro det eller ej, men faktiskt fick jag en del bränna!

Mamma har spenderat eftermiddagen på köpcentret. Hon köpte massvis med kläder åt sig själv, vilket är jätteroligt eftersom hon knappt hade några alls. Hon verkar väldigt nöjd och just nu går hon catwalk i vardagsrummet och visar upp kläderna som faktiskt är väldigt fina! Kul att hon för en gångs skull har njutit av shoppingen (För er som inte vet hatar mamma att shoppa eftersom hon är missnöjd med sin figur.) Med sig hem hade hon jättegod mat från favoritstället, Curry Republic, som vi satt och mumsade i oss framför en film.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Förhoppningsvis så ska jag ju gå i skolan imorgon!
 

RSS 2.0