< Till bloggens startsida

Städning

Har städat från lunch tills för bara någon timme sedan. Gjorde bara avbrott för att kunna äta och när Veronica tittade förbi. Fick en superfin mössa i julklapp för att jag passade hennes två hästar under jul, så himla gulligt! Gått och suktat efter den i säkert två år, men aldrig haft möjlighet att köpa den. Sen satt vi och snackade en stund, jättemysigt!

Imorgon är det full rulle helahela dagen. Vi ska fira en andra jul, min födelsedag och nyår. Drömdagen or what? Första gästerna kommer halv elva på förmiddagen och sedan fyller det på.

Blir typ bara trist mobilupdate just nu, men hinner verkligen inte med något datorsittande. Blir roligare sen, ska bland annat visa mina julklappar och sammanfatta 2012. Nu: sovaaaaaaa!


Freddybjörnen i sitt nya stall

Hej allihopa!

Gick upp tidigt idag för att hinna testa ridhuset innan träningarna börjar. Freddy verkade inte ha några som helst problem med det, dock verkade han tycka att spegeln var lite mysko, haha!

Nu väntar fetestädning av hela huset, imorgon är det fest!


Flytt

Lång, men heeeelt underbar dag! Freddybjörnen har flyttat till sitt nya stall. Eftersom det inte var så långt bestämde jag mig för att rida bort. Prinsen skötte sig super.

Väl framme i nya stallet fick han komma in i sin nya fina box och tugga på lite hösilage. Efter en stund fick han komma ut i en hage bredvid vad som ska bli hans nya hagkompisar. Även då var han hur lugn som helst. Det är minsann en riktig liten pärla till häst jag har!

Alla i nya stallet är supertrevliga och väldigt hjälpsamma. Imorgon ska vi testa på det nya ridhuset. Känner på mig att detta kommer bli hur bra som helst!


RSS 2.0