< Till bloggens startsida

Stockholm i mitt hjärta!

Just nu sitter jag i min säng i Stockholm, dit jag anlände igårkväll. Vi bor hemma hos mammas moster, en otroligt gullig tant vid namn Brita. Brita är hela 95 år, men går ändå på gympa en gång i veckan och bor i en stor och rymlig femma på Odenplan helt själv. Hon är verkligen störtskön!

Jag kommer att vara här i Stockholm tills på torsdag, för då ska jag flyga upp till Umeå och hälsa på Minette! Det ska verkligen bli jätteskoj, både att träffa Minette och att se Umeå, jag längtar galet mycket. Kan knappt vänta!
 
Idag har jag bara gått runt i centrum och känt lite på storstadspulsen, och jag måste nog ändå konstatera att jag är en city-girl. Någon gång i framtiden kommer jag utan tvekan att bo i en riktig storstad, det passar mig perfekt.


Ray-Ban

På sistone har jag haft väldigt ont "bakom ögonbrynen" och ibland när jag läser så känner jag mig trött i ögonen. Därför har jag börjat misstänka att jag har ett synfel. Jag vill varken ha glasögon eller linser, båda två verkar vara väldigt besvärligt och dessutom tycker jag verkligen inte att jag klär i glasögon. Men eftersom jag ska ta moppekort så måste jag göra en synundersökning, något som jag helt enkelt skjutit upp för att jag är så rädd för resultatet. Men nu börjar skolan snart och jag måste verkligen ha min moped, så därför har jag bestämt mig för att jag ska köpa ett par äkta solglasögon från Ray-Ban om det skulle vara så att jag ser dåligt. Som en liten tröst helt enkelt! Frågan är bara vilka jag ska köpa...

Innan hade jag ett par Ray-Ban Wayfarer som jag fick i födelsedagspresent för ett par år sedan. Tyvärr så tappade jag bort dem i Polen, med mig hem fick jag ett par falska. De är väldigt snygga och funkar till i stort sätt alla kläder, men det vore ju roligt med något nytt.
 
Jag tycker de klassiska pilotbågarna av metall är supersnygga, men däremot blir jag väldigt irriterad på "pluttarna" vid näsan som alltid fastnar i håret när man tar upp dem.
Sen så finns Ray-Ban Cats, pilotbågar av plast. Om jag köper dem så slipper jag trassel i håret, vilket vore väldigt skönt.
Ja, vi får helt enkelt se vilka det blir, om det blir några över huvud taget. Ett par äkta Ray-Ban hade dock gjort det där med glasögon lite roligare!

En mysig sommardag

För första gången på hela sommarlovet har jag vaknat helt ensam i mitt eget hus och tagit en lugn förmiddag. Jag har tittat på film, solat med en ljudbok i öronen och tagit en liten joggingtur. Vill verkligen komma igång med löpningen igen. För bara några veckor sen satte jag 7 km på 32 min och nu känner jag mig som en astmatiker efter 3. Kondition är en färskvara, TYVÄRR! Nu ska jag till min käraste häst och sedan ska mamma och jag äta middag hos hennes kollega. Ikväll ska jag träffa VENDELAAAA!
I love you, bestie.

RSS 2.0