< Till bloggens startsida

Liebeskind


För några veckor sen sprang jag in på Magazin 36 och köpte detta skärpet från Liebeskind som jag suktat efter i flera månader nu. Åhhhh, det är SÅ snyggt! Jag har använt det nästan varje dag och på kvällarna vill jag knappt ta av det. Skönt är det också! Det skär inte in i magen sådär som vissa andra skärp gör.
Absolutley LOVE it! ♥

Lund

Befinner mig för närvarande i stundenternas stad (som just nu vilar från studenter) och det har jag gjort sen igårkväll. Idag har jag jobbat på min svågers restaurang, spelat tennis, varit med min fina syster och sett den fantastiska matchen mellan Sverige och Frankrike. Nu ska jag sova för jag börjar 08:00 imorgon bitti.


Ego?

Jag har kommit på att de flesta bloggare låter jävligt ego. När jag själv läser det jag skrivit känner jag mig i alla fall som världens egoist. Jag, jag, jag, jag, jag. Folk som läser min blogg måste tänka "Omg, den människan tänker BARA på sig själv"... Meeeen jag tänker faktiskt väldigt mycket på andra människor också! Skillnaden är att jag inte skriver ner det. Jag är faaaaktiskt ganska snäll egentligen, även om det inte alltid verkar så.


RSS 2.0