< Till bloggens startsida

Italy tonight!

Dagen D är här och efter lunch beger jag mig mot Kastrup och tar flyget till Italien. Gårdagen var löjligt stressig, men i slutändan hann jag med allt. Nu måste jag bara fixa de sista påskrifterna till min ledighetsansökan och sedan är det bara att tuta och köra! Enda negativa med resan är att jag missar Halloween och att jag kommer vara borta ännu mer från Freddy. Men ingen verkar sympatisera...

Anyways så hörs vi när jag kommer hem igen!


Woho sis, nu kör vi!!

Another sunny (rainy) day hurray!

Trots att det bara var några dagar sedan jag kom hem från Tyskland ska jag ge mig ut på nästa äventyr redan imorgon. Det blir en resa till Florens ihop med min pappa och min lillasyster. Jag pratade med pappa igår och han är sådär vimsigt hispig som bara han och mormor kan vara. "Har du giltigt pass och sjukförsökringskort? Du måste ta med dig bikini! Jag tror att de har sängar på hotellet, men man vet aldrig... Borde vi ta med oss luftmadrasser?" Jag blir ju seriöst knäpp på riktigt...

Innan jag kan ge mig ut på detta självmordsuppdrag finns det dock mycket att göra. Väskan ska packas och så måste jag springa runt till tio olika lärare och be dem skriva på min ledighetsansökan. Dessutom hade jag totalglömt att jag lovat att representera NA-programmet på skolans informationsmöte ikväll. Roligt att jag blev tillfrågad, men ack så olägligt. Dessutom har jag galet mycket chokladabstinens. I Tyskland åt jag choklad typ fem gånger om dagen och nu försöker jag sluta.


Let the day begin!


Tyskland

Sent, kanske lite för sent, i fredags bombades centralen med ett göng lökiga och lite smått bakfulla ungdomar som rusade i famnen på sina föräldrar. Resan var bra. Galet bra! Jag ångrar inte att jag åkte ett dugg. Hamnade i en helt fantastisk familj som bodde i ett stort lyxigt hus och skämde bort mig med kopiösa mängder onyttig mat. Att de var världens sötaste och snällaste gjorde inte saken sämre.


Jag har lärt känna massa nya människor, självklart tyskar, men också många svenskar som jag inte stått så nära förrut. Vissa av dem kommer jag behålla för livet, eller i alla fall en lång tid framöver.


De här tio dagarna var fyllda med massa skojigheter och fester, dock tror jag inte att jag ska gå in närmare på saken. What happens in Germany, stays in Germany.

Kort sagt; Ett minne för livet. Jag är så glad att jag valde att ta del av detta äventyr!


RSS 2.0