< Till bloggens startsida

Angelmansdagen

Vi har ett par goda vänner och de har en liten son som föddes med diagnosen angelmans syndrom. Han är verkligen världens gulligaste! Det finns redan dagar som hedrar olika funktionsnedsättningar och liknande, till exempel downs syndrom-dagen. Nu har internationella handikappförbundet äntligen beslutat att de ska lägga in angelmansdagen i kalendern. Så idag har vi firat den första angelmansdagen i världshistorien med massor av god mat och framför allt; trevligt sällskap!

Riktigt tacksam över att jag fått vara med om detta och att våra vänner valde att fira en så viktig dag med just oss. 

Söndagkväll

Det kommer bli en hektisk vecka, har rysligt mycket skoljobb. På fredag däremot får jag sportlov, så det känns helt ok i alla fall. Vi hörs!

Hashtag: #trött

Turbulent natt tack vare djuren. Min katt Gizmo sov så tungt att jag trodde att han var död och marsvinen skrek som om det vore en hök ovanför deras bur. När jag sedan försäkrat mig om att alla mådde bra dröjde det säkert en timme innan jag kunde somna om. Så jag är lite trött...

Imorse när jag vaknade fick jag dock en glad överraskning, internet som varit segt i säkert en vecka fungerar nu som vanligt! Gjorde helt klart min dag.

Nu: Vandring
Ikväll: Biologiläxa


RSS 2.0