< Till bloggens startsida

festival och segling

 
Igår var vi ett gäng som var på Helsingborgsfestivalen ihop. En av dem har en båt som vi sov på och sedan seglade hem idag. Jag hade verkligen riktigt skoj hela tiden och det blev en av de bästa helgerna på länge!

surkärring

Det är festivalhelg här och alla mina kompisar är ute och lever livet. JAG ligger hemma i soffan med feber och huvudvärk och har därför ett behov av att PMS:a lite lätt jättemycket på något. Och just idag råkade det bli idiotiska förkortningar.

dirr - direkt
Finns seriöst inget som låter fånigare än dirr. Hör bara på det Dirr, dirr, dirr.... Säg bara direkt istället, det är en enda stavelse längre!

RIP - Rest In Peace
När någon nu har dött kan man väl i alla fall lägga de där tre extra sekunderna på att skriva "vila i frid" istället för en förkortning? Det tycker i alla fall jag.

pin - pinsamt
tvek - tveksamt
Samma princip som det där med dirr och direkt. Det låter grymt fjolligt att säga både pin och tvek. Pinsamt eller tveksamt är båda EN ENDA stavelse längre!

krya - krya på dig
Skriv inte krya. Snälla. Skriv krya på dig, hoppas du blir frisk eller vad fan som helst. Bara inte krya.

Nu ska jag äta min jävla daim och sen sova. Hoppas att alla som är på festivalen har det förjävligt. Nä så elak ska jag inte va. Peace out.

cherry berry


Att bo på landet är förjävligt på många sätt. Det går inga bussar, man har långt till allting, bönderna gödslar med saker som luktar illa och det är flugor över allt. Men det går inte att förneka att det har sina fördelar... Körsbärsträdet är en av dem. Och att det finns hur många som helst är ännu bättre. Och att de är så jävla goda är det allra bästa!

RSS 2.0