< Till bloggens startsida

Så roligt som det bara kan bli på en balkong i Lund.Jag har världens knasigaste, apigaste, fjolligaste, mest underbara lillasyster. Tur att vi inte träffas oftare, då skulle hon gå mig på nerverna!
 

Wtf did I just do?Ser ni vem som står där i mitten med randig piké? Jo, ni ser rätt, det är jag. Idag var jag med i min första tennistävling någonsin. Fredrik anmälde oss till mixdubbeln igår i sista stund. Förlorade alla matcher som väntat, men det var riktigt skoj och det kunde ju gått sämre. Så jag är mycket nöjd och ser verkligen fram emot nästa tennismatch!


Sommartider hejhej!Åh vad härligt det är med sommarlov! Dagarna fylls med sol, bad, kompisar, stall och såklart massor av Fredrik. Livet är som en enda lång helg och det är underbart.

Igår hängde jag med Alexis, den snygga bruden på bilden ovan, och vi hade skoj som vanligt. Alexis är en utbytesstudent från Canada och hon har varit här i nästan ett år. Snart ska hon dock åka hem, vilket är jättesorgligt... Fast hon kan räkna med att jag kommer till Canada och hälsar på!


RSS 2.0