< Till bloggens startsida

Hang in there (typ)

De senaste veckorna har verkligen varit sjukt stressiga i skolan, men nu börjar äntligen ljuset synas igen. Imorgon klockan 00:00 ska vi lämna in en lång uppsats och sedan är det två dagar kvar till påsklovet.

Uppsatsen är i samhällskunskap, ett ämne jag rakt upp och ner kan erkänna att jag hatar och det ganska starkt. Läraren vi har är världsbäst och jag tycker ju egentligen att det är intressant, men när vi får sånna här stora uppsatser inser jag att jag är naturtjej. Min grej är logiska saker, så som matte och fysik, vare sig jag vill det eller ej.

På tal om logiska saker så ska vi imorgon få reda på vilket resultat vi fick på nationella provet i matte. Jag är lite (läs EXTREMT) nervös eftersom mitt betyg liksom lite hängde på det..

Nu ska jag fortsätta skriva på min lilla uppsats. En vanlig bloggare hade antagligen bett om ursäkt för ett tråkigt inlägg som handlade om skola, men det tänker inte jag göra. Jag tvingar faktiskt inte er att läsa. Så sitter ni här klockan halv tio en tisdagkväll och läser om en brud som hatar om samhällskunskap så är det ert fel - inte mitt.

Godnatt.

Oroa er inte över att jag ser ut som ett litet barn. Bilden ÄR gammal.

Ovanligt trist helg

Helgen som passerat kan på många vis betraktat som den tråkigaste helgen någonsin. Inget stall, inga vänner, inget kul.. Just me, myself and my homework.

Nog för att jag alltid har varit en tidsoptimist, men det här är en helt ny dimmension. Nästa vecka ska två uppsatser lämnas in. Båda två är ganska stora och omfattande och därför har vi haft flera veckor på oss. Jag, Ina Ögren, började i lördags. Tror inte att jag överdriver när jag säger att jag satt och stirrade in i datorskärmen sju timmar per dag den här helgen.. Nu är det dock inte så mycket kvar så det känns rätt värt ändå.

Om en vecka är det förrsten påsklov, fasen vad härligt!

Från förra påsken. Om jag inte minns helt fel så hade jag en aaaning ont i magen när ägget var slut!

Foto: Matilda Lundqvist

 


Klicka HÄÄÄÄR för att komma till hennes blogg!

RSS 2.0