< Till bloggens startsida

Hoppträning

 
Har varit en mycket lång dag. Gick och la mig sent igår då jag trodde att jag skulle få sova ut, men så var inte fallet. Skulle tydligen till tandläkaren... Efter tandläkaren träffade jag Fanny för lunch, mys och lite catching up.

På kvällen hopptränade jag för Erika och det gick jättebra! Freddy var riktigt lugn och fin och för första gången kändes det som att vi faktiskt som att det var någonting att jobba med. Vanligtvis på hoppträningarna brukar vi mest flänga runt och ha fullt sjå med att komma runt banan på ett hyffsat vis. Men idag när han var så lugn och tålmodig kunde vi jobba med vägar, avstånd, andridningar osv. Bästa hoppträningen någonsin!

Mac Miller & Lil Wayne

Kö utanför Globen. // Golden Cirle-armband.

På väg ner i Golden Circle. // Bild på mig och Minette i världens fulaste ljus, men en bild på mig som tog när Mac Miller stod på sen får se ut hur den vill - men den ska ut på bloggen!

Inuti Globen.


Lund och EmporiaSover nu hemma hos min pappa för andra natten i rad. För er som inte vet så bor min pappa i Lund, vilket ligger ca 2 timmar från mig och jag hinner inte vara där så ofta eftersom jag måste lägga större delen av mina helger på plugg. Så nu när det är höstlov passar jag på ordentligt! Extra mysigt var det att träffa min goa lillasyster som jag inte träffat på länge. ♥

Idag åkte vi till Emporia och shoppade. Var bland annat på Hollister och så åt vi frozen yogurt (Stockholsflashback). Självklart fick jag den obligatoriska Hollisterkassen med någon snygg hunk på. Bella ville att jag skulle lägga upp allt jag köpt på bloggen och visst ska jag göra det! Men inte nu klockan två på natten...

RSS 2.0