< Till bloggens startsida

Söndagsångest

Vaknade imorse och tänkte att jag skulle göra tusen olika saker. Städa, plugga, rida, springa osv... Fick jag något av det gjort? Svar: Nej, istället har jag spenderat min dag med att sega framför datorn. Så galet onödigt, har inte ens kunnat slappna av eftersom jag vet att jag borde ha gjort annat istället. Brukar ni också ha sånna dagar?

En sån där riktig "ekorrhjulsdag"

 
Idag var de två första lektionerna inställda (eller ja, inte den andra visade det sig så jag fick röd frånvaro) så jag satte mig på Espresso House och pluggade matte fram till lunch. Av någon anledning tycker jag alltid det är lättare att plugga på andra ställen än hemma, det är så mycket lättare att koncentrera sig.

Imorgon ska vi ha matteprov och jag är riktigt nervös! Matte brukar vara min starka sida, men det här området är så svårt och jag har pluggat alldeles för lite. Det här kan verkligen bli hur som helst..

Imorgon är det inte bara matteprov, det är också exakt fem veckor kvar tills jag och Fredrik åker till Stockholm för att se Lil Wayne! När jag sedan kommer hem igen har jag höstlov och det händer en massa roliga saker. Bland annat så ska mamma och jag kanske åka till Paris. Det händer också massa roliga saker innan höstlovet, nu på fredag ordnar min klass en stor fest för nv-ettorna. Är riktigt taggad! Så även om skolan är rent ut sagt förjävlig just nu så väntar det roliga saker framöver!

Men nu: Dags att återgå till matteboken...

Dessa jävla kombinationer

Det här med avtrillningar börjar bli mer regel än undantag. Även denna vecka tuggade jag grus på hoppträningen när det blev lite klabb i en kombination.

Börjar bli dags att uppgradera våran utrustning lite grann nu när vi klättrar i höjderna. En hoppsadel är så gott som ett måste och mamma tycket att en säkerhetsväst vore en bra idé. Måste säga att jag håller med henne på den punkten.


RSS 2.0