< Till bloggens startsida

Påsklov

 
ÅH VILKET UNDERBART LOV
 
Bortsett från en sjukt tråkig och hemsk händelse i måndags så var detta ett sjuuuukt bra lov! Har bland annat färgat håret för första gången i mitt liv. Det fick bli blont och jag är grymt nöjd.
 
Sen så har jag (självklart) hittat på en massa galna, knasiga och roliga saker ihop med mina vänner. Vi har hittat på så mycket skit att det skulle ta en evighet att berätta om allt... Men på något vis slutade det alltid med att vi åt på McDonald's!

Love my life

Cigariller - ett måste på James Bond-fest // God frukost dagen efter
 
Påsklovet är äntligen här!
 
Åh vad jag har längtat! Och vet ni vad det bästa är? Jag har bestämt mig för att inte plugga alls detta lovet och lämnade ALLA böckerna i skolan i fredags. Ska bli så gött med en hel vecka fylld med sovmornar och roligheter. #freedom
 
Lovet inleddes på absolut bästa sätt! Min bästavän Johanna har fyllt 18 och det firades med en överraskningsfest där temat var James Bond. Vi satte på henne ögonbindel och jättehög musik i hörlurar och ledde in henne i lokalen. När vi sedan tog av dem så stod jättemånga av hennes vänner där och sjöng - det var helt sjukt! Ännu mer överraskad blev hon av dildon hon fick i present, hehe..
 
Det ljuva lov-livet fortsatte på lördagen då jag och några goa vänner hade filmkväll hemma hos mig. Jag skulle så mycket kunna vänja mig vid det här...

when nothing goes right, go left

 
Brukar ofta säga hur mycket jag tycker om min häst, hur duktig han är och hur bra träningarna går. Idag var det dock inte en sådan dag. Allt gick som på räls, tills vi skulle hoppa en kombination och då gick det plötsligt inte längre. Det hela slutade med att jag fick tugga grus två gånger i rad och att min tränare fick hoppa upp på en mycket arg ponny. Så kan det gå!
 
Idag har jag i alla fall klarat av det sista provet och efter en kort skoldag imorgon så har jag påsklov! Känns sjukt härligt och jag längtar så efter att få fylla lovet med massa roligheter! Framför allt längtar jag efter...sovmornar, shit va gött!

RSS 2.0