< Till bloggens startsida

Bärgningsbil

Sneakpeak från fotoprojektet
 
Min helg har spenderats hemma hos pappa i Lund. Det var jättelänge sedan jag var där sist, så det var roligt att få lite "catching up-tid". Jag har nästan aldrig tid att åka dit och hälsa på, men nu när jag var lite halvsjuk och ändå inte skulle få något vettigt gjort hemma tog jag chansen!
 
Igår hade jag en liten photoshoot med min lillasyster för ett skolprojekt. Hon var jätteduktig och bilderna blev super! Ni får såklart se det slutgiltiga resultatet sedan.
 
För övrigt har det öst ner massvis med snö här och kvällen avslutades gaaanska turbulent... När min pappa skulle köra hem mig så halkade bilen av vägen och fastnade typ femtio meter från huset. Vi försökte få bort den i typ en timme, men det gick inte.. Det hela slutade med att vi var tvungna att ringa efter bärgningsbilen!!
 
Vid tio hade de äntligen fått loss bilen och nu är jag verkligen trött. Imorgon ska jag till skolan igen för första gången på en hel vecka, eftersom jag var sjuk hela förra. Kommer ligga dödligt mycket efter i typ allt, men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka. Natti natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0