< Till bloggens startsida

Godnatt från sänghörnan

 
Fredagen levererade ett grymt avslut på en grym första skolvecka. Vi fick sluta redan klockan tolv, vilket är fyra (!) timmar tidigare än vi brukar. Dels pga schemaändring och dels pga inställd lektion. Stannade dock kvar ända till klockan tre och jobbade undan lite uppgifter så nu har jag mycket mindre att ta itu med under helgen.
 
Väntade dock en mindre trevlig överraskning här hemma... Vi hade strömavbrott! Husen i mitt område har varit strömlösa säkert en gång i månaden på sistone så det måste nästan vara något fel... Det finns dock inget ont som inte för något gott med sig; eftersom vi inte kunde laga mat hemma var vi tvungna att äta ute - jag klagar inte! Och när vi kom hem igen så var strömmen tillbaka, jag har aldrig blivit så glad över att se några lampor lysa förut.
 
Träffade också min goa Vendela nu på kvällen. Vi såg The Breakfast Club som var lite halvrandom, men ändå fin på sitt sätt. Vendela har nyss gått hem till sig och jag måste verkligen sova nu då jag har stalltjänst väldigt, väldigt tidigt imorgon bitti. Närmare bestämt 07:30...

Kommentarer
Emme

Åh vad mysigt! ^^

SV: Haha förstår det, så söt som den var.. ;)
Ja det har jag faktiskt! Riktigt häftiga funktioner! :D
Jag vet :D Oj har hon inte sett den innan?!:o Längtar tills (samtidigt som jag fasar inför) trean... ^^♥ :s

2014-01-11 @ 10:42:39
URL: http://emmesphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0