< Till bloggens startsida

Trettondagsafton

Några random ekipage
 
Idag var det en riktig hästdag. Först så var jag i stallet och Erika tömkörde Freddy. Han var lite spänd i början, men på slutet blev han riktigt avslappnad och fin så jag fick ta över tömmarna lite. Vi har under det senaste året gjort så att Erika har "gjort jobbet" med Freddy och om han känns fin mot slutet så får jag också prova en liten stund. På det viset får Freddy sin träning och samtidigt som jag har fått lära mig tömköra, super!
 
Efter tömkörningen så åkte och Matilda till HFRK för att titta på trettonspelen. Vi var där i flera timmar och fotade alla fina ekipage medans vi babblade om hästar, hästar och åter hästar. En tjej som hade tävlat kom fram till oss och frågade om vi kunde skicka bilderna på henne och hennes häst, roligt!
 
Visserligen är jag i stallet varje dag, men mitt liv kretsar inte alls lika mycket kring hästar som det gjorde för ett par år sedan. Då la jag alla mina pengar på hästprylar, följde femtielva olika hästbloggar och pratade nästan inte om något annat än hästar... Så kan jag ju inte riktigt påstå att det är idag. Men det var riktigt roligt att få vara "hästnörds-Ina" igen, har saknat det massor!

Kommentarer
Emme

Åh låter som en riktigt bra dag! :D
Och jag kan förstå att du saknat "hästnörd-Ina", det är så underbart att återgå till sin nördsida inom ett visst ämne ^^

SV: Åh tack, gillar det jag med! :D
Känner jag med, och dit vill jag absolut Inte hamna :| :P
Det gör jag med, ska bli så hiimla roligt!♥

2014-01-05 @ 21:10:27
URL: http://emmesphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0