< Till bloggens startsida

Wake me up when September ends

 
Slutar aldrig förvånas över hur fort tiden går, denna helgen har verkligen gått rekordfort! Men bra har den varit.
 
Har bland annat hunnit med årets första vår-ritt tillsammans med Matilda och fest-styling av Vendela. Idag hade jag pluggdag tillsammans med Sanna, en av mina bästavänner. Skolarbetet blir så himla mycket lättare när man hjälps åt! Vi jobbade bland annat med ett arbete i kusen Fotografisk bild som vi båda valt till. Jag fick agera modell i gasmask och kjol. Kanske låter lite konstigt, men bilderna blev faktiskt riktigt bra.

Disney-marathon

 
Då var det måndag igen. Jag börjar min vecka med att komma tidigt till skolan och plugga samtidigt som jag dricker en stor latte. Mysigt! Det har varit en supermysig helg, dock lite lugnare än den förra... Har pluggat, varit i stallet och träffat kompisar.
 
I lördags hade jag och tre vänner Disney-marathon hemma hos mig, vilket var jättemysigt. Disney-filmer är typ det bästa som finns! Tycker nästan mera om dem nu när jag är äldre och förstår allting än vad jag gjorde när jag var liten. Vi poppade popcorn i kastrull och drack massa kaffe och coca cola för att hålla oss vakna, vilket vi inte riktigt lyckades med... Söndagen spenderades med långfrukost, pluggfika och ridning. Bra helg helt enkelt!

Fotoprojekt

 
 
  
 
Minns ni att jag pratade om ett fotoprojekt jag gjorde till ett skolarbete för ett tag sedan? Jag lovade ju att ni skulle få se resultatet och såhär blev det...
 
Uppgiften var att man skulle efterlikna en viss fotograf, jag valde "Vee Speers", (bilder finns på google). Jag valde dock att lägga in lite varmare toner i mina bilder, för att ändå få igenom mitt personliga uttryck lite grann. Modellen är min söta lillasyster. När hon inte gör konstiga grimaser är hon så sjukt fotogenisk! Man bara drunknar i hennes bruna ögon...
 
Jag är faktiskt sjukt nöjd med bilderna! Och det är inte ofta jag är det då jag är pedantisk som tusan när jag fotograferar. Men den här gången blev allting rätt på något vis. Kul känsla!

RSS 2.0