< Till bloggens startsida

Gissa vad!?

 
Åh, det är något väääldigt stort som jag har glömt att berätta för er!
 
Min skola är väldigt internationellt inriktad och man får massvis med möjligheter att söka till olika utbyten. Om man går på natur så har man chansen att söka till en utbytesresa med en skola i Kina. För några veckor sedan skickade jag in min ansökan och nu i veckan har jag varit på intervju.
 
I fredags när jag satt på ett fik i Stockholm och skrev på en uppsats så fick jag ett sms av min kompis Hanna:
- Kolla din mejl! Man har fått veta om man har kommit med i Kina-utbytet!!!
 
Jag bara kände hur pulsen steg och medans jag snabbt som satan loggade in på min mejl och det kändes som en oändlighet innan sidan laddat färdigt... Men slutligen fick jag fram det!
 
Grattis Ina!
Du är en av de som får följa med till Kina.
 
Åh, alltså jag kan knappt beskriva vilken enorm lycka jag kände då jag läste de orden. Det kändes typ helt overkligt... Jag kan fortfarande inte fatta det. JAG SKA TILL KINA LIKSOM! KINA! Åh herregud..

Kommentarer
Felicia

Åh va roligt! Grattis!! :)

2014-03-04 @ 20:25:43
Emme ∞

GUU vad coolt! Stort stort grattis! :D ♥

SV: Tack ^^
Awh vad fint att du säger det! ☺♥

2014-03-05 @ 16:08:26
URL: http://emmesphotos.blogg.se/
Erik

Hej,

Vi har inte tillräckligt med pengar för att göra marknadsföring, så lämna några kommentarer här, hoppas verkligen att du kan godkänna den, och göra den publiceras.

Vi gillar Kina, men mest av allt, vi älskar tanken att fler ska få chansen att uppleva det på samma sätt som vi har gjort. så vi grundade en organisation för att främja unga människor går till Kina gratis. Läs mer på http://www.2HappyBirds.com/

Vi behöver din hjälp - Sprid ordet "gratis Språkresor, Au pair, Engelsklärare i Kina". Detta är mycket viktigt för oss och mest enklaste för dig. :)

Tack

Mvh,Erik

2014-03-06 @ 23:04:01
URL: http://www.2HappyBirds.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0