< Till bloggens startsida

www.inaogren.for.me

Yes, bloggen är nu flyttad till en ny portal. Hoppas verkligen att ni hänger med mig dit!
 
Klicka HÄÄÄÄÄÄR för att komma till den nya bloggen!

晚安大家在那裡甜蜜的夢

 
Har suttit uppe ända tills nu och skrivit på en uppsats som ska lämnas in imorgon. Ögonen börjar gå i kors och jag blir bara tröttare och tröttare. Ingenting jag gör nu kommer att göra uppsatsen bättre så det är lika bra att ge sig.
 
Idag har jag för övrigt chattat med en kinesisk tjej! Och inte vilken kinesisk tjej som helst, utan hon som ska komma och bo hos mig. Hon verkar väldigt snäll och väldigt rolig. Det kommer bli superkul att få visa henne hur vi har det här i Sverige och jag ska verkligen försöka ge henne en toppenupplevle här! Hon har till och med gått med på att rida! Om exakt en vecka landar de i Köpenhamn.. Jag längtar!

Den skäggige damen

 
Ingen har väl missat den skäggige damen som vann Eurovision igår... Eurovision, ett annars fjolligt program, fick plötsligt en mening!
 
Däremot kan jag inte säga nog hur besviken jag blir på alla negativa kommentarer. Jag förstår inte varför man väljer att rikta sitt hat mot homosexuella och transexuella personer när det finns så många andra problem i världen. En enskild persons val påverkar väl ingen annan..?
 
Visst, man behöver inte gå på Stockholm Pride eller rita en regnbåge i pannan, men alla människor förtjänar respekt. Hatten av för Conchita Wurst som kämpar för allas lika värde.
 

RSS 2.0