< Till bloggens startsida

Hang in there (typ)

De senaste veckorna har verkligen varit sjukt stressiga i skolan, men nu börjar äntligen ljuset synas igen. Imorgon klockan 00:00 ska vi lämna in en lång uppsats och sedan är det två dagar kvar till påsklovet.

Uppsatsen är i samhällskunskap, ett ämne jag rakt upp och ner kan erkänna att jag hatar och det ganska starkt. Läraren vi har är världsbäst och jag tycker ju egentligen att det är intressant, men när vi får sånna här stora uppsatser inser jag att jag är naturtjej. Min grej är logiska saker, så som matte och fysik, vare sig jag vill det eller ej.

På tal om logiska saker så ska vi imorgon få reda på vilket resultat vi fick på nationella provet i matte. Jag är lite (läs EXTREMT) nervös eftersom mitt betyg liksom lite hängde på det..

Nu ska jag fortsätta skriva på min lilla uppsats. En vanlig bloggare hade antagligen bett om ursäkt för ett tråkigt inlägg som handlade om skola, men det tänker inte jag göra. Jag tvingar faktiskt inte er att läsa. Så sitter ni här klockan halv tio en tisdagkväll och läser om en brud som hatar om samhällskunskap så är det ert fel - inte mitt.

Godnatt.

Oroa er inte över att jag ser ut som ett litet barn. Bilden ÄR gammal.

RSS 2.0