< Till bloggens startsida

Klar, finished, finito!

Ett långt skolår börjar nu äntligen lida mot sitt slut. De senaste veckorna har varit rent ut sagt grymma; det har hänt mer än en gång att vi har haft tre stora prov på en och samma förmiddag. Efter några betygssamtal igår verkar det dock som att ettan är färdigt för min del. Klar, finished, finito! Jag tror inte att ni anar hur skönt det känns!

Mina betyg är bra, men jag är lite besviken och arg på mig själv för att jag inte gjorde bättre ifrån mig i vissa ämnen när jag vet att det hade kunnat bli dubbelt så bra som det blev. Men nu är det för sent att göra någonting åt och det är bara att dra lärdom av det och inte göra om samma misstag.

Nu är det verkligen bara roligheter kvar i skolan innan sommarlovet börjar!

Nu i veckan har jag och min klass varit på läger med parallellklassen. Vi fick göra biologiska undersökningar i en skog och sista natten fick vi sova ute under ett vindskydd som en del i idrottskursen. Sen så hade vi såklart massa skoj ihop! Nu till tvåan ska klasserna slås ihop eftersom många bytt från natur till samhälle och jag tror att det kan bli superduper! Roligt med fler folk!

Studentveckan är redan i full gång och då jag känner många av årets treor är det ännu roligare än vanligt! Igår var jag i stan och kollade på mina fina vänner innan de var på balen och de olika programmen sätter upp lappar över hela skolan för att förolämpa varandra. Jag och mamma håller dessutom på att planera och köpa in presenter till de vi ska uppvakta på studentdagen. Åh vad roligt allt detta är!

På måndag ska klassen vara med i en handbollsturnering och på tisdag är det skolavslutning. Sommarlovet kommer inledas på bästa sätt med studentfirande och på torsdagen så åker jag med mamma till Turkiet för en veckas avkoppling och rekreation.

Jag måste säga att livet ser riktigt jävla ljust ut just nu, trots att jag är så trött!

 

RSS 2.0