< Till bloggens startsida

Call me maybe

ATM @ Ina's crib
 
Då var den första skoldagen på terminen äntligen avklarad. Förutom enorma trötthetsvågor som kom och gick måste jag säga att det var riktigt skoj att vara tillbaka! Det var roligt att catcha up med personerna som man inte träffat på hela lovet och att vara back in business.
 
Förutom att gå i skolan så har jag också åkt till stan för jakt på högtalare. Hade hittat en superfin till sjysst pris, men när jag provade den i affären var ljudet såklart urkasst. Det visade sig dessutom att jag skulle behöva betala mer än dubbelt så mycket för den ljudkvalitet jag var ute efter... Istället för högtalarna köpte jag en asball telefonlur som man kopplar in i iPhonen! Har suttit hela kvällen och terrat mina vänner bara för att få prata i den. Kan inte bestämma mig för om jag ser ut att höra hemma i en gammeldags film, en chick flick eller ett mentalsjukhus. You decide!
 
Såklart var det tråkigt att jag inte kunde köpa högtalare, meeen, det innebär också att jag kan köpa gymkort den här månaden istället för nästa! Ska börja gå på en massa roliga pass, tycker det är superskoj! Dessutom får man en frisk och vältränad kropp på köpet, bättre blir det ju inte!

Kommentarer
Emme

Haha så du Köpte en sån trots allt ;)
Kul att du ska börja på gym, och pass brukar vara riktigt roliga! :D

SV: Haha awh det var väl tur! ^^

Jasså ;) Jag tror mina nördiga sidor är min stora kärlek till böcker generellt, nördar speciellt THG men inget allvarligt (finns värre). Och sedan är jag en liten musiknörd också ^^

2014-01-08 @ 07:11:43
URL: http://emmesphotos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0