< Till bloggens startsida

Storbloggare

Det finns en sak jag har funderat på väldigt länge nu, faktum är att detta är något jag undrat ända sedan jag började läsa bloggar. Vad tusan skriver storbloggare om innan de blir storbloggare och skriver om hur det är att vara storbloggare?

Nu ska jag inte vara orättvis och dra alla över en kant för givetvis finns det gott om storbloggare som skriver djupa och välarbetade inlägg om saker utanför bloggvärlden. Men jag tror att de flesta kan hålla med mig om att många av storbloggarnas lite djupare inlägg så gott som enbart handlar just om hur det är att vara storbloggare. Missförstå mig inte, jag tycker inte att dessa inlägg är dåliga på något vis. Tvärt om, jag tycker det är riktigt intressant att höra hur det känns att vara offentlig.

När jag läser dessa bloggar kan jag dock inte låta bli att undra hur tusan de fick så mycket uppmärksamhet från första början. Innan de blev stora och kunde skriva om sin egen berömmelse. De måste ju ha haft något sorts budskap, annars kan de ju inte ha fått så många läsare. Jag kan inte tänka mig att någon "idag-har-jag-gjort-blogg" håller i längden.

Detta inlägg gjorde väl varken mig eller någon annan klokare, frågan står kvar. Typ som filosofi. Eller mindfuck för den delen...

Men vad skriver egentligen storbloggarna om innan de blir storbloggare?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0