< Till bloggens startsida

Tala ut

 
Jag tror inte att det finns en enda människa på jordklotet som inte går igenom eller har gått igenom något väldigt jobbigt, det är jag säker på. Alla är ju olika, men jag har alltid haft ganska svårt att prata om saker som jag tycker är jobbiga. Den konstiga är att jag ofta får svårare att öppna upp mig för personer jag står nära än för personer som jag inte känner så jättebra... Kanske är det jag som är konstig, eller så är det vanligt.
 
Jag är inte mycket för att gå runt och fokusera på de dåliga sakerna här i livet. Varför göra det finns så mycket att vara glad över!? Men att prata om saker som är jobbiga är nödvändigt för att man ska kunna gå vidare. Då tycker jag att det kan vara skönt att få prata med någon utomstående ibland, någon som inte är så jäkla involverad i mitt liv. Så tror jag att de flesta känner.
 
Som av en händelse råkade jag klicka in på Rebeckas blogg där hon delade med sig av en händelse som varit väldigt jobbig för henne. Hon sa att hon av egna erfarenheter visste att det var viktigt att prata om jobbiga saker och har därför startat kampanjen "Tala ut" där vem som helst får skicka ett mejl eller en kommentar till henne om vad som helst.
 
Jag blev sjukt rörd av Rebeckas berättelse, det är verkligen starkt av henne att prata om sitt förflutna. Jag skickade in ett mejl även jag om en sak som varit lite småjobbig och jag fick ett supergulligt svar. Vad det var jag berättade får ingen veta, men det känns verkligen som en enorm lättnad att ha fått det sagt!
 
Klicka HÄR om du också har lust att tala ut...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0