< Till bloggens startsida

Disney-marathon

 
Då var det måndag igen. Jag börjar min vecka med att komma tidigt till skolan och plugga samtidigt som jag dricker en stor latte. Mysigt! Det har varit en supermysig helg, dock lite lugnare än den förra... Har pluggat, varit i stallet och träffat kompisar.
 
I lördags hade jag och tre vänner Disney-marathon hemma hos mig, vilket var jättemysigt. Disney-filmer är typ det bästa som finns! Tycker nästan mera om dem nu när jag är äldre och förstår allting än vad jag gjorde när jag var liten. Vi poppade popcorn i kastrull och drack massa kaffe och coca cola för att hålla oss vakna, vilket vi inte riktigt lyckades med... Söndagen spenderades med långfrukost, pluggfika och ridning. Bra helg helt enkelt!

Kommentarer
Mirra - NH och Hoprryttare

Ååh va mysigt!
Har förresten en frågestund om en ny ponny som jag har börjat rida och det vore jättekul om du frågade något. Ställer du 5 frågor eller mer så får du en länk :)
Du hittar den här: http://mirramarika.blogg.se/2014/march/fragestund-om-maggie.html#comment

2014-03-27 @ 10:16:28
URL: http://mirramairika.blogg.se
Emme ∞

SV: Tack! :D
Åh så snällt, tack finis! :*

Tack själv, hade en heelt underbar dag! Älskar att vi kan snacka så lätt om allt möjligt och att vi har samma intressen, superhärligt! ^^♥
Många kramar♥

2014-03-30 @ 19:24:34
URL: http://emmesphotos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0