< Till bloggens startsida

cannot wait

 
 
NÅGRA SAKER JAG LÄNGTAR EFTER:
 
Kina-resan! I höst åker jag på utbytesresa till Kina tillsammans med ungefär hälften av min klass. Jag är helt övertygad om att det kommer bli en upplevelse för livet, snacka om att det är en helt annan kultur än vad vi är vana vid! Dessutom kommer det att bli jättekul att få åka tillsammans med mina classmates. Är verkligen otroligt glad och stolt över att jag blev uttagen!
 
Att ta av tandställningen! Det är fortfarande över ett år kvar, men jag har redan börjat längta efter att få visa upp det där felfria tandkrämsleendet. Det leendet som nästan ingen har om de inte haft tandställning. Även om det är jobbigt just nu så vet jag att det kommer vara så värt det i slutändan.
 
Min 18-årdag! Behöver jag ens säga mer än så? Alla som läser detta antingen upplever eller har upplevt den där dryga tiden då alla kompisarna fyller 18 och får ta körkort, gå på krogen, får lättare att skaffa jobb och allt det där... (Dock fasar jag också lite inför min 18-årsdag då mina vänner har enormt mycket fula bilder på mig som antagligen kommer hamna på fejjan...)
 
Sommarlovet! Återigen behöver jag väl inte säga så mycket... Sol, hav, jordgubbar, glass, sega mornar, fester, grillningar på stranden, galna saker med vänner... Sånt som bara finns på sommaren! Jag och mina vänner har redan börjat planera massor. Åka runt med tåg i hela Skåne, segla över till Danmark, tälta, gå på konserter... Längtar längtar längtar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0