< Till bloggens startsida

kill 'em with success

 
Det finns så otroligt många sätt att bli motiverad, och alla har ju sina egna sätt. MEN, det finns en sak som funkar helt otroligt bra för mig. Och bara för att jag är en fantastiskt god person som alltid vill hjälpa andra så tänkte jag faktiskt dela med mig av mitt allra bästa knep... ;)
 
Om du någon gång känner dig seg och omotiverad till något: TÄNK PÅ NÅGON DU HATAR!
 
Jag lovar, det finns inget som ger mer motivation än det! När jag sitter med näsan i matteboken och bara vill elda upp skiten, står på gymmet med darrande muskler och svettdroppar i pannan eller har flugit av hästen 3 gånger på samma träning, då är det mina kära enemies som får mig att inte ge upp. Egentligen har jag så mycket att tacka dem för...
 
När du känner för att ge upp, tänk på alla som skulle älska att se dig misslyckas. Och låt dem FÖRFAN inte få den triumfen!

Kommentarer
JuliaJ

Låter som en destruktiv metod, bättre vore det om man fann motivationen genom dig själv, att du gör något för din egen skull.

Svar: Jo, förvisso ska ju motivationen alltid komma inifrån egentligen... Men vid nödsituationer kan det vara en bra metod att ta till, typ dagen innan inlämningen på en uppsats ;)

2014-05-10 @ 09:54:37
URL: http://juliaj.se/
Filippa och Hanna

Fin blogg! :D Delta gärna i vår fototävling som du hittar under fliken "Tävlingar". Priset är en länkning :D

Ha det så bra!

2014-05-10 @ 09:55:10
URL: http://interviewme.blogg.se
Matilda

Bra skrivet! :)

2014-05-10 @ 09:56:49
URL: http://flickantilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0