< Till bloggens startsida

möndag mögdag

Tur att man har sina babes en seg måndag som denna!
 
Efter fyra dagars ledighet känns det sådär att sitta i skolan och räkna matte igen...
 
Jag hade massvis med saker planerade för långhelgen, men förrutom Valborg så blev faktiskt alla inställda. Festen i Farhult, sleepovern med Gillis, spexet i Lund, uteritterna i solen och allat annat trevligt får vänta. Ibland går saker inte riktigt som man tänkt...
 
I onsdags tränade jag mina vader väldigt intensivt på gymmet och när jag vaknade på torsdagen hade jag en enorm träningsvärk. När jag vaknade på fredagen kunde jag inte längre gå... Och när jag säger att jag inte kunde gå så menar jag det, jag kröp till toaletten! Mamma tog mig till vårdcentralen där jag blev ivägskickad till en sjukgymnast. Tydligen har jag övertränat något enormt och mina vadmuskler blev inflamerade... Det har verkligen gjort sinnessjukt ont hela helgen, typ som att ha grov nackspärr i båda vadmusklerna.
 
Jag har alltså legat i min soffa, ätit chips och kollat på Robin Hood typ hela helgen förutom igår då jag hade filmkväll tillsammans med Oscar och Lukas. Då låg jag på Lukas soffa och tryckte i mig godis istället - med trevligt sällskap dessutom! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0